Блог

Італійські тижні в ресторані «Лубенська Слобода»

Італійські тижні в ресторані «Лубенська Слобода»

Подорожуймо до смакової Італії разом із рестораном “Лубенська Слобода”! Відтепер ми пропонуємо вам тривалі Італійські тижні, коли кожна страва перетворюється на витончену гастрономічну подорож до сонячної країни, де їжа – це справжнє мистецтво насолоди.

Наші шеф-кухарі продовжують здивовувати гостей еко-комплексу найкращими смаками з усього світу, і цього разу ми запрошуємо вас відчути аутентичний смак Італії. Італійська кухня заворожує своєю смаковою різноманітністю і вишуканістю. Італійці відомі своєю вмінням насолоджуватися життям і їжею, і тепер ви маєте можливість поділитися цим відчуттям разом із нами.

Спеціально для вас ми створили Італійський Спешл – унікальний набір страв, який додасть палітру смаків у ваше життя. Салат Панцанелла дарує свіжість та аромат сонячної Італії. Карпаччо з лососем – це дивовижна гра смаків, де ніжність риби доповнюється ароматними приправами. Баклажані Парміджані – справжній делікатес, який розкриє перед вами таємниці італійської кулінарії.

А якщо ви любите екзотику, спробуйте наші ніжні Ньйокі з креветками – це поєднання м’якості та насиченості смаку. І для поціновувачів справжніх гастрономічних витворів у нас є поживна Лазанья – класична страва, яка неодмінно розкриє вам секрети італійського смаку.

Літо триває, а італійські тижні в “Лубенській Слободі” надихають вас на нові кулінарні відкриття. Забудьте про робочу рутину та побалуйте себе атмосферою справжнього смаку Італії. Резервуйте свій столик на Італійські тижні у “Лубенській Слободі” та даруйте собі частку італійської сонячності і смаку.

Back to list