Blog

Ідея для організації свого свята – готельний комплекс “Лубенська слобода”

Hotel Suite Mini

Лубни – старовинне місто, в якому є що подивитися: пам’ятки і природа мало кого залишать байдужим. Сюди приїжджають і для того, щоб просто провести час із сім’єю та друзями, відзначити якісь значущі події – наприклад, весілля, день народження, річницю заснування компанії.

Люди, які збираються організувати невеликий сімейний чи корпоративний захід та шукають поряд з містом Лубни готелі , можуть розглянути комплекс “Лубенська слобода” як місце проведення урочистостей. Підійде і для великих подій. Що тут пропонується для відвідувачів та які є переваги?

Hotel

Можна сказати, що тут – найкращий у місті Лубни готель : він затишний і доступний усім потенційним відвідувачам, оскільки тут розміщуються номери різного планування та цінової категорії. Вони умовно поділяються на:

  • стандартний;
  • комфортний;
  • люксовий;
  • напівлюкс – середнє між комфортним та люксовим.

Вони розраховані на певну кількість людей і мають певний набір послуг. В усіх номерах є телебачення та доступ до Інтернету.

Restaurant

Як і у випадку з готелем, тут є кілька залів із різними варіантами оформлення. Тут будь-який відвідувач знайде те, що йому більше подобається: дизайн приміщень дуже відрізняється від класичного до вельми незвичайних варіантів. Власники “Лубенської слободи” постаралися продумати до дрібниць – від виду залів до вибору страв.

Якщо ви шукаєте в місті Лубни ресторан , що підходить для проведення корпоративного заходу, святкування дня народження, весілля або просто для того, щоб приємно провести час з близькими – це буде вдалий вибір. Є і зал, призначений для презентацій та бізнес-зустріч – івент-хол, оформлений у класичному стилі.

Що ще можна тут знайти

Готель та ресторан не стали єдиними примітними місцями у цьому комплексі. Для тих, хто любить літній відпочинок біля басейну, тут обладнано комфортабельну аква-зону. У теплу пору року ви можете насолодитися сонцем та водою, не вирушаючи до моря.

Для тих, хто хоче купити тут продукти та взяти із собою, пропонується їжа з місцевого магазину. Вона є екологічно чистою і не має аналогів в інших магазинах – більше ніде, крім “Лубенської Слободи”, ви її не зустрінете. Якщо ж ви не хочете брати такі продукти з собою, а просто хочете перекусити одразу після прибуття або перед відправленням назад – до ваших бургерних устуг.

Переваги “Лубенської слободи” для бажаючих відзначити свято

Це буде один із найкращих варіантів для того, щоб запросити гостей. Кожен вибере собі відпочинок на будь-який смак – але перш за все гідно оцінить один з кращих ресторанних комплексів. Якщо ви шукали поблизу міста Лубни ресторани для весілля або дня народження, буде гарною ідеєю зупинити свій вибір на “Лубенській слободі”.

Сюди можна приїхати просто без приводу. Що б вам не потрібно – вам нададуть якісний сервіс та затишні номери. Такий формат буде оптимальним для тих, хто, наприклад, хоче відзначити весілля з багатьма гостями та продовжити свято на кілька днів.

Back to list