Blog

Весняна феєрія смачних пропозицій!

CRAFT ICE CREAM of the eco-complex "Lubenska Sloboda"!

Ласкаво просимо до еко-комплексу “Лубенська Слобода”! Ми раді представити наше нове спеціальне меню, яке точно зацікавить як гурманів, так і тих, хто хоче споживати смачні, але не калорійні страви.
Наші шеф-кухарі врахували всі найсучасніші тенденції в гастрономії і пропонують вам низку якісних рибних страв, які точно запам’ятаються вам на довгий час. Серед них – форшмак, строганина з товстолоба, мойва фрі, салат з копченим окунем, вареники з рибою та білими грибами, смажений окунь, кефаль, сом та барабулька.
У нашому меню ви знайдете все, що необхідно для смачного та корисного харчування. Риба – це не тільки джерело білка, але й інших корисних речовин, таких як омега-3 жирні кислоти, які відомі своїми перевагами для серцево-судинної системи.
Наше спеціальне меню ідеально підходить для тих, хто бажає зберігати форму та здоров’я. Ми дбайливо відібрали найкращі інгредієнти, щоб забезпечити нашим гостям страви з низьким вмістом калорій та високим вмістом корисних речовин.
Наші рибні страви не тільки смачні, але і різноманітні. Ми використовуємо тільки свіжі і якісні інгредієнти, щоб забезпечити нашим гостям максимальний смак і користь від нашої їжі. Наші шеф-кухарі володіють майстерністю у приготуванні страв з риби, тому ви можете бути впевнені, що ваші страви будуть приготовлені з найвищою віртуозністю.
Тож приходьте до нашого ресторану і скуштуйте наші смачні рибні страви. Ми гарантуємо, що ви будете задоволені якістю нашої їжі та обслуговуванням. Запрошуємо вас провести час з користю для здоров’я і насолодитися атмосферою нашого еко-комплексу “Лубенська Слобода”.

Back to list